Редмедия

Уеб дизайн
Направете запитване за подобен уеб сайт
Редмедия

Динамичен новинарски портал с пълен респонсив дизайн и административен панел

http://www.redmedia.bg/

Календар:

Разработихме календар, който да информира посетителите за предстоящи и изминали събития. Всяко събитие се добавя през администрацията на сайта, а всеки потребител може да разгледа предстоящи и отминали събития в перииод от една година.

Редмедия 2
Редмедия 3

Респонсив дизайн:

Разработихме портала с пълен респонсив дизайн, който оптимизира съдържанието по най-добрия начин, в зависимост от големината на устройството от което се отваря. Добавихме и мобилна версия, която позволява лесно и удобно прочитане на актуални статии и новини през телефона.

Интерактивна галерия:

Разработихме опцията за споделяне на видео и аудио клипове към всяка новина, която се публикува. Всяко добавяне се извърва лесно през специално изработения административен панел. Добавихме и опция за споделяне на галерия към всяко събитие, с лесен начин за разглеждане и качване на до 30 снимки.

Редмедия 4
Направете запитване за подобен уеб сайт
 • Качество

  "Имам удоволствието да работя с екип от истински специалисти. Лесна комуникация, адекватни предложения и перфектен финален продукт - така на кратко бих описал впечатленията си от екипа на Прогрес Фактори. От няколко години се доверяваме изцяло на предлаганите от тях услуги, което ни помогна значително в изграждането на един по-стабилен имидж на пазара. "
  Илия Диков
  Маркетинг Мениджър/ СТС Електроникс
 • Страхотен екип

  "Страхотен екип, бърза комуникация и невероятен краен резултат. Поздравление и благодарим за всичко!"
  Валентин Петров
  Управител / Ресторант Лиани
 • Лично отношение

  "Препоръчваме ги, защото винаги изпълняват поръчките на високо професионално ниво, старателно и в срок. Спечелиха ни с с лично отношение, отговорност и всеотдайност."
  Ивета Генова
  Маркетинг мениджър / Бългериън Пропърти Девелъпмънтс