За проекта
Клиент:
Спектро Груп
Категория:
Естетична медицина
Услуги:
графичен и уеб дизайн, UI/UX, front end и back end
Година:
2021
Клиентът

SPECTRO GROUP е българският лидер в дистрибуцията на иновативни, световни брандове в областта на дерматологията и естетичната медицина. Първите в бранша с над 14 години опит и високо ниво на професионализъм.

Основни характеристики на уеб сайта
  • Модерен и стилен дизайн и функционалност.
  • Над 40 страници с индивидуално уникално съдържание за продукти и пеоцедури.
  • Интерактивна карта с присъствието на компанията в цялата страна, специално изработена с множество детайли и изисквания.
  • Възможност за бърза връзка посредством call to action връзки
  • Full responsive design с улеснена функционалност за мобилни устройства.
Основни характеристики на уеб сайта
Основна концепция

Наша основна цел беше да успеем да представим огромна информация по лесен, интересен и структуриран начин, успявайки да бъдем на нужното креативно ниво. 

Основна концепция
Структура на сайта

Предизвикателно за структурата на сайта беше това едновременно да представим в цялост широката гама продукти на клиента, но и всеки от тях да получи своето пространство за индивидуална изява. Като краен резултат имаме един хомогенен уебсайт, в който всяка машина има своя самостоятелна страница – с други думи създадохме сайт в сайта.

Структура на сайта
Цветова палитра

Цветовете са съобразени с актуалните тенденции в дизайна, като не сме пропуснали нотка женственост и нежност. Цялостният изглед на хармонично балансирани пастелните тонове с контрастно черно кореспондира с естетичната тематика на сайта. Мекота и категоричност заедно.

Мега меню

Клиентът ни е лидер в естетичния сектор със своето богато развито портфолио от решения, патентовани технологии и единствени по рода си машини. Това изобилие прави неприложим стандартния тип меню, което наложи индивидуалната разработка на мега меню, обслужващо целите ни по най-добрия начин. Визуализирано и оптимизирано по user-friendly начин, това мега меню може да разходи посетителите на сайта комфортно, без да ги накара да се чувстват изгубени.

Филтър

Черешката на тортата в този проект е персонализиран филтър, позволяващ на посетителите изключително лесно и удобно да откриват от една страна локациите и студиата, в който се намира клиентът ни, а от друга самите процедури и използвани машини. По този начин обхващаме всички възможности на клиентско търсене и ги улесняваме в него, като правим с това престоя на сайта им приятен и полезен.

  • Филтриране по локация
  • Филтриране по машини
  • Филтриране по процедури
  • Филтриране по обекти