За нас

Готови сме за вашето предизвикателство!
За Progress Factory

Прогресът е невъзможен без промяна. Ако не ни вярвате, Уолт Дисни го е казал много преди нас, а на него може да му се вярва. Менят се тенденциите на пазара, целите на бизнеса, желанията на клиентите. Менят се и успешните стратегии в маркетинга, както се променят хората с техните емоции и мечти, техният избор и ежедневие. И ние се променяме, за да гарантираме прогрес за Вашия и нашия бизнес. Ние сме Progress Factory - фабриката за Вашия успех.

С нас няма да се лутате, а ще получите цялостна грижа за своя бизнес. От изграждане на бранд идентичност, през стратегическо планиране, избор на маркетинг канали и инструменти, до пълното им реализиране. Във фабриката ни произвеждаме дизайн, криейтив, SEO, уеб дизайн, копирайтинг, присъствие в социални медии, печат, реклама и още колкото е нужно, за да има консистентност в имиджа Ви.

  • Не говорим празни приказки
  • Не сме подизпълнител, а партньор
  • Критични сме. Работим здраво
  • Целим се високо и търсим прогреса

Нас не ни мързи, не скатаваме, не будалкаме клиентите си. Не говорим празни приказки. Не сме подизпълнител, а партньор. Критични сме. Работим здраво, целим се високо и търсим прогреса. А Вие?