Golden years

Уеб дизайн
Направете запитване за подобен уеб сайт
Golden years

Изработка на динамичен уеб сайт със система за управление на съдържанието (CMS)

http://www.goldenyears.bg/

Грабващ дизайн:

Създадохме множество авторски елементи, за да успеем да придадем модерна визия на този проект, въпреки трудната тематика.Множеството пиктограми, цветови комбинации и професионални изображения са в основата на добрия резултат, а клиентът остана повече от доволен.

Golden years 2
Golden years 3

Блог:

Интегрирахме Блог категория, която позволява добавяне, премахване и редактиране на статии от 4 главни категории. Всички статии се добавят през административен панел, а съдържанието на повече текст и ключови думи ще доведе до по-добро оптимизиране на страницата в главните търсачки.

Галерия:

Добавихме модерна галерия с професионално заснети фотографии от къщата за настаняване, категоризирана в 3 главни направления: Интериор, Екстериор и Еко Градина.

Golden years 4

Какви услуги предложихме:

Графичен дизайн | Уеб дизайн | Изработка на CMS

Направете запитване за подобен уеб сайт
 • Качество

  "Имам удоволствието да работя с екип от истински специалисти. Лесна комуникация, адекватни предложения и перфектен финален продукт - така на кратко бих описал впечатленията си от екипа на Прогрес Фактори. От няколко години се доверяваме изцяло на предлаганите от тях услуги, което ни помогна значително в изграждането на един по-стабилен имидж на пазара. "
  Илия Диков
  Маркетинг Мениджър/ СТС Електроникс
 • Страхотен екип

  "Страхотен екип, бърза комуникация и невероятен краен резултат. Поздравление и благодарим за всичко!"
  Валентин Петров
  Управител / Ресторант Лиани
 • Лично отношение

  "Препоръчваме ги, защото винаги изпълняват поръчките на високо професионално ниво, старателно и в срок. Спечелиха ни с с лично отношение, отговорност и всеотдайност."
  Ивета Генова
  Маркетинг мениджър / Бългериън Пропърти Девелъпмънтс