mmfruit.net
mmfruit.net

M и М Фрут е водещ доставчик за страната на пластмасови изделия за индустрията и като такъв заслужава да заема също водещи позиции в класирането на Google. Началото на всеки процес по оптимизация на сайт трябва да започне от модерен и функционален уебсайт. С тази идея създадохме за клиента съвременен сайт с нетрадиционна визия и редица функционалности за бизнес партньори и крайни клиенти.

  • С наличието на новия сайт започва граденето на авторитет за домейна. Обогатяването на съдържанието на страниците - от “За нас” до последния продукт - написано с мисъл към клиента и уникалност.
  • Изграждането на линк структура от вътрешни препратки в сайта и външни такива с необходимото качество.
  • Блог статии създаваме със сезонна тематика за различните направления в индустриалното производство.

 

Работата по сайтове от подобни мащаби не може да бъде сравнявана с тази по сайтовете - визитки. Времеемко и трудоемко е да се придаде индивидуалност на множеството сходни продукти и да се преобразува от обикновена продуктова страница със снимка име и цена, в страница, на която потребителят ще намери ценна информация относно състава и приложението на продуктът, който обмисля дали да закупи. В съвременното SEO има такова правило, че Google класира страници, които са полезни за потребителя. Постепенната системна работа ни доведе до успешни резултати и в този случай.

 

Разгледайте останалите ни проекти за seo оптимизация в Google.

SEO оптимизация на онлайн магазин за детски играчки и Монтесори материали - SmartBaby не е лека задача, но за щастие успешна, с която се гордее екипа ни. 

Органичен трафик
Органичен трафик
Traffic Trend
Traffic Trend