Scandinavia-bg.org
Scandinavia-bg.org

Този проект е добър пример как SEO оптимизацията върви ръка за ръка с local SEO, за да популяризира бизнеса на B2B ниво като вносител и дистрибутор на стоки втора употреба на едро и в същото време да подобри органичното класиране на различните фирмени обекти за търговия на дребно.

  • Уебсайтът на фирмата е с цялостна B2B насоченост. Като съдържанието и функционалностите са изцяло съобразени с търсенето на потенциалните бизнес клиенти.
  • Паралелно работим по развиването на локални листинги за отделните фирмени магазини в страната, с цел подобряване на тяхното позициониране в резултатите от търсене на ключови думи от крайния потребител.
  • С внимание подхождаме към създаването на качествено съдържание в блог страницата на сайта, както и в управлението на потребителските отзиви на отделните фирмени листинги в Google и интернет пространството.

 

Популяризирането на бизнес в тази ниша не е детска игра. Конкуренцията е агресивна и често подхожда с нелоялни SEO практики. Нашият екип обаче се справя и с подобни предизвикателства. Ние знаем, че Google обича естествения темп на растеж и успява лесно да разграничи качеството на съдържанието сред количеството на фалшиви препратки. Вижте на графиките как от чисто нов домейн се гради органичен растеж на трафика.

 

Как SEO оптимизацията ще помогне и на Вашия бизнес, може да разберете като разгледате SEO проектите ни тук

Създадохме продаващ и успешен уеб сайт - mmfruit.net, който класирахме на челни позиции в Google.

Органичен трафик
Органичен трафик
Visibility trend
Visibility trend