Аркадия

За наш клиент занимаващ се с недвижими имоти и инвестиции в недвижими имоти, създадохме кампания целяща по-голямо разпознаване на бранда и пряка продажба на недвижима собственост на крайни клиенти.

 

  • За да изпълним целта създадохме сайт за клиента, инсталирахме проследяващ код, който да ни даде пълна информация за количеството и качеството на трафика, който достига до сайта. Въз основа на събраната информация, оптимизирахме рекламите с цел по-високи резултати - повече реализации и по-ниски разходи
  • За този клиент сме правили и UX оптимизация (подобряване на потребителското изживяване на сайта) с видео поведенчески анализ на посетителите. След анализа оптимизирахме разположението на бутони, текст и визуализации на сайта.
  • Създадохме и ремаркетинг кампания използваща дисплейната мрежа нa Google. Кампанията допълва основната ни текстова реклама, като увеличава разпознаваемостта на бранда, увеличава доверието и води до реални реализации.

 

Най-бързият начин да сте видими в търсачката е чрез Google Ads кампания и това работи успешно при всеки един от клиентите ни. 

Компания за високотехнологични решения в естетичния сектор Alma Lasers Bulgaria ни се довери при създаването на успешни кампании в Google.