Защо корпоративните подаръци са важни?

Защо корпоративните подаръци са важни?

С наближаването на празниците е време да помислим как да зарадваме служителите и партньорите на бизнеса, като един от познатите добри начини за това е чрез подаряването на корпоративни подаръци. Въпреки, че използването на корпоративни подаръци е често срещана практика, все още има бизнеси, които не осъзнават тяхната важност и по този начин пропускат ценни позитиви за компанията. Поради тази причина, споделяме с Вас няколко причини защо корпоративните подаръци са от важно значение:

  1. Те са знак на уважение

Подаряването на корпоративни подаръци на клиенти, партньори и служители показва, че фирмата уважава тях и съвместната работа. Това е жест на внимание и благодарност, който със сигурност ще остави положителни впечатления и ще е предпоставка за изграждане на по-силни и дълготрайни връзки. 

  1. Повишават разпознаваемостта и промотират бизнеса 

Един от най-добрите начини да увеличите разпознаваемостта на бизнеса си е чрез изпращането на брандирани корпоративни подаръци до клиенти и партньори, които да влязат в употреба и да напомнят за Вашия бранд всеки път при тяхното използване. 

  1. Сплотяват екипа и повишават мотивацията 

Корпоративните подаръци са чудесен начин да покажете признателност към всеки от членовете на Вашия екип, с което да ги накарате да се почувстват важни за бизнеса. Добра идея е да използвате персонализирани подаръци, като например брандирани чаши с имената на служителите, картички с персонализирано послание за всеки, тефтери с техните инициали и т.н., с което да ги накарате наистина да се почувстват специални. Това определено би повлияло положително и на тяхната мотивация за работа, защото ще се чувстват оценени от жеста, който отправяте към тях. 

  1. Ще Ви отличат от конкурентите

Вече споделихме за важността на подаръците и това как те олицетворяват благодарността на компанията към клиентите и хората, с които тя работи. Ако искате обаче фирмените Ви подаръци да бъдат наистина впечатляващи и запомнящи се е добре да изберете нещо оригинално и различно от класическите, на които залагат повечето бизнеси. Това например могат да бъдат 3D флашки, които да изобразяват емблематичен продукт за компанията в миниатюрен вариант. Освен, че са с атрактивен дизайн, те са практични и биха влезли в употреба на всеки от получателите.

Ако имате затруднения в избора на подходящи корпоративни подаръци за бизнеса Ви, можете да прочетете нашите 5 препоръки за практичен избор на такива, без значение от повода. 

Все още има време да планирате своите корпоративни подаръци за тази година! Свържете се с нас, за да Ви помогнем в избора на подходящите за Вашия бизнес корпоративни подаръци и да съдействаме във всяка стъпка от процеса на създаването им до тяхното получаване. 

Разполагаме с разнообразни решения, подходящи за всеки бизнес. Изпратете Вашето запитване на office@progressfactory.bg още днес.