5 препоръки при избиране на корпоративни подаръци за партньори и колеги

5 препоръки при избиране на корпоративни подаръци за партньори и колеги

Изборът на корпоративни подаръци става все по-труден с течение на годините. Корпоративните подаръци трябва да насърчат връзката между компанията, служителите и партньорите, и да повлияят положително на нейния имидж като едновременно с това да напомнят за бранда. Точно поради тази причина това остава трудна задача за компаниите, тъй като те предпочитат да изпъкнат пред конкурентите си и да впечатлят партньорите си с подарък, който е едновременно оригинален и приложим.

За да улесним избора Ви, споделяме с Вас 5 съвета, които да Ви помогнат в избора на подобен тип корпоративни подаръци:

•    Придържайте се към корпоративната идентичност на компанията 

Всяка компания се отличава със свой собствен почерк и емблематичен за бизнеса талисман, продукт или знак. Той дава ясна представа за усещането, което носи бранда, за сферата в която оперира и таргет аудиторията, на която продава. Вземайки предвид тези отличителни за бизнеса белези, може да се спрете на корпоративен подарък, който отразява бизнеса Ви. Така дълготрайно ще останете в паметта на партньорите и колегите си по ненатрапчив за тях начин.

•    Изберете нещо практично

Практичните корпоративни подаръци за все по-предпочитани от компаниите. Вместо да се спирате на рекламни материали, които ще бъдат забравени от получателите им, може да помислите за артикули, които да съпътстват работния процес на служителите и партньорите Ви. Пример за подобен тип подаръци са външните батерии с лика на компанията Ви или брандирани по цялата дължина чаши, с които те да започват всяка от работните си сутрини. 

•    Търсете устойчиви във времето подаръци

Подаръците за еднократна употреба се използват за кратък период от време и бързо се забравят. Те са добра алтернатива когато искате просто да зарадвате колеги и партньори с нещо дребно, което не е коствало много усилия и време на компанията. За да останете дълготрайно в съзнанието им обаче, е нужно да се спрете на устойчиви във времето подаръци, които ще удължат ефекта и радостта от получаването им.

•    Изненадайте колеги и партньори 

Елементът на изненада повишава многократно радостта от получаването на подарък, без значение дали той е подарен за добро представяне, като жест към служителите или партньорите, или просто без повод и в знак на благодарност. Избирайте периоди, които са неочаквани за тях – отбелязване на работни годишнини, рождени дни, след успешно завършване на проект и др. 

•    Не забравяйте да съобразите времето и средствата, инвестирани в организацията на подобен тип подаръци

Ресурсите, инвестирани в координацията и организацията на подобен тип подаръци не са малко. Улеснете себе си и компанията като изберете изпълнител, който придвижва сам повечето от етапите на изработка, за да спестите време и притеснения, при реализирането на проекта. 

Ние от Progress Factory знаем как да улесним максимално клиентите ни и да отговорим на очакванията им при избора на корпоративни подаръци. Решенията, което предлагаме на Вас и бизнеса Ви са, 3D сувенири под формата на миниатюра на емблематичен за бизнеса елемент или продукт. Този тип корпоративни подаръци са любими на компаниите, тъй като са приложими и устойчиви във времето, оригинални и интересни, и изцяло отразяват идентичността на брандовете.

Не се притеснявайте! Ние ще се погрижим за целия процес по изработката на корпоративните подаръци за Вашите колеги и партньори – ще изготвим предложение за визуализация, оферта спрямо индивидуалните изисквания, ще реализираме проекта и организираме неговата доставка. 

Изпратете ни запитване още днес. Все още имаме възможност да реализираме Вашата идея за корпоративен 3D подарък за предстоящите празници. Свържете се с нас на office@progressfactory.bg