Необятната сила на външната реклама

Необятната сила на външната реклама

Светът отдавна е дигитализиран, безспорно. Рекламата също мени методите си системно, за да остане в крак с времето, заедно с нея, се менят и стратегиите на рекламните агенции. И все пак, има една част от рекламата, която въпреки всички промени в обстоятелствата, винаги си остава една и съща и, по-интересното е, че огромната й ефективност не спада и с процент. С други думи, evergreen.

 

Да, това е външната реклама.

 

В цялата й прелест.

 

Независимо от всичко, тя си остава същата и не спира да се търси. Не спира да се търси, защото работи безотказно във всеки един случай, при всяка една ситуация, още от момента на създаването си. Имайки предвид динамиката в тази сфера, съвсем спокойно можем да наречем подобно явление - магия. Именно поради тази причина, много рекламни агенции не се отказват и никога няма да се откажат от този метод на реклама. Всичко това е така, защото колкото и да се променя човешката психика, с която работи маркетингът, подтикващата сила на зрението никога не се променя. И не просто зрението, а спонтанните обширни визуализации. Те действат като лека първична изненада, а впечатления, изникнали по този начин, се запомнят в пъти по-бързо, лесно и най-вече, се помнят по-дълго. А не е ли това целта на рекламата?

 

Независимо степента ни на дигитализация, човекът все още прекарва сериозна част от ежедневието си навън, където бива обстрелван от какви ли не картини, всички, от които, дори и дърветата, играят своята маркетингова роля, която влияе на човешкото съзнание по един или друг начин и това е сто-процентова аксиома!

Какъв предприемач си ако не се възползваш от тази даденост?!

 

Какви специалисти сме ние, за да не Ви предложим този evergreen маркетингов инструмент?

Такива, че няма просто да Ви го предложим. Ние не правим така. Или както казват, “ ние не сме като останалите рекламни агенции в София”.

Перфекционизмът ни ни задължава да изпипваме всичко, с което се захванем, до съвършенство, защото знаем, че всяка една възможност за правилна и качествена реклама е уникална и трябва да бъде изработена прецизно. Това е, което ще ви дадем:

От стратегията, през дизайна, позиционирането до изработката - съвършенство. Това е вълшебната енергия, която влагаме в тази evergreen техника, наречена

 

Външна реклама!