На какви корпоративни подаръци да заложите тази година?

На какви корпоративни подаръци да заложите тази година?

Всяка година изборът на корпоративни подаръци става все по-труден, а изборът им определено е важен защото те не само изразяват благодарност и признателност, но и могат да подсилят връзката с клиентите, партньорите и служителите Ви. В следващите редове ще Ви споделим няколко идеи за подаръци, на които можете да заложите ако искате да направите силно впечатление и да засилите индивидуалността на Вашия бизнес.

Персонализирани предложения

Един от най-ефективните начини да направите корпоративния подарък специален е чрез персонализация. Помислете за възможността подаръци, като чаши и тефтери, да бъдат брандирани с имената на получателите и така определено ще им направят по-силно впечатление.

3D продукти

Друг креативен начин да се отличите и подаръците Ви да не останат незабелязани са 3D флашките, които могат максимално да наподобяват емблематичен за Вашия бизнес продукт.

Устойчиви подаръци

Устойчивите подаръци са все по-предпочитан избор и символизират, както ангажимент към околната среда, така и подчертават социалната отговорност на Вашия бизнес. Пример за такива са бамбуковите чаши, биоразградимите тефтери, продуктите от рециклирани материали и много др.

Технологични иновации

В днешно време технологиите са неизменна част от бизнеса, затова е добър избор да заложите на технологични подаръци, като безжични слушалки, USB устройства, преносими батерии и др., които са не само модерни, но и практични за използване.

Изборът на корпоративни подаръци е важен, защото може да повиши разпознаваемостта Ви, да благоприятства успеха в бизнеса и да изгради силни връзки. Ние от Progress Factory, можем да Ви помогнем с избора на подходящи такива и да предложим индивидуални решения, съобразени с Вашите желания и нужди. Поискайте безплатна консултация още днес!