Идеи за коледни подаръци за партньори и служители

Идеи за коледни подаръци за партньори и служители

Идва най-хубавото време от годината. Коледните празници наближават, отива са една година, изпълнена с предизвикателства. Но пък това ни дава надежда да помечтаем за по-добро начало на 2022 г.
Време е да зарадваме служители и партньори с незабравими коледни подаръци, за да отпразнуваме подобаващо отминаващата година. Подборът на оригинални фирмени сувенири и подаръци става все по-труден. Ако искате да блеснете, да изпъкнете сред тълпата, да вдъхновите своите служители и партньори, използвайте нашите идеи за оригинални подаръци за предстоящите празници.

3д сувенири

3д сувенирите са оригинален начин да направите подарък в бизнес среда. Хем са практични, хем са интересни, хем са някак нестандартни. Ако персонализирате избраните 3д сувенири, ще имате небивал успех сред хората, на които ще ги подарите.

За повече информация и запитвания относно изработка и брандиране на 3д сувенири, не се колебайте да се свържете с нас. Ние от дигитална агенция Progress Factory ще се погрижим да получите цялостна грижа за бизнеса ви.

Интересни външни батерии и оригинални флашки

Живеем в дигитална ера. Постоянно ползваме телефони, лаптопи, таблети. Те бързо се изтощават и за да сме мобилни, имаме нужда от зарядно. Какво по-добро решение от малка и добре изглеждаща външна батерия или флашка – подарък за служители и партньори. Изберете дизайн по ваш вкус, който може да символизира бизнеса, да бъде закачка или нещо друго. Със сигурност този подарък не просто ще се хареса, а ще се използва. Ежедневно.

Фирмени календари

Класически и практичен подарък за фирмени партньори и служители. Ако искате да разчупите обстановката, може да изберете календар, който е по-нестандартен. Например върху някакъв предмет, с интересни картинки за всеки месец или пък свързан с вашата дейност по някакъв начин. Така ще вдъхновите служителите си и ще направите впечатление на партньорите. 
Не забравяйте, че календарът не е просто вещ, с която отмерваме времето. Той е много повече, когато помислим за него в дълбочина.

Защо са важните фирмените сувенири?

Когато подарявате нещо с логото на фирмата си на ваш служител или партньор, вие му благодарите с съвместната работа, за труда и желанието, вложени в дейността. Но също така си давате възможност да бъдете открити от други хора. Представете си как дадения човек ползва флашката, която сте му дали с други партньори. Те от своя страна я виждат и се заинтересуват от бизнеса ви, понеже флашката е тематична. Искат контакт и се свързват с вас за бъдещи отношения. Голям късмет, а може би не е случайност?

Е, какви коледни сувенири ще подарите на служителите и партньорите си? :) Очакваме ви!