Готини тениски за Вашия бизнес

Готини тениски за Вашия бизнес

Имате офис. Имате функционален уебсайт. Притежавате всички нужни документи, но всеки знае, че докато нямате собствената фирмена тениска, не сте истинска компания.Тази „мода“ започва от далечната 1950 г. в САЩ като експеримент, толкова успешен, че и до днес традицията по брандиране на тениски за бизнеса е изключително полезна. Как?  Няма друг толкова мощен маркетингов инструмент, който да популяризира Вашето съобщение, събитие или дори да информира за Вашето съществуване като бизнес, бранд.

 


Предимства от брандиране на тениски за Вашия бизнес:

  • Лесен начин за персонализиране – с лого, с текст, с картинка или с всичко изброено;
  • Подходяща за всеки - предлагат се различни модели за мъже, жени и деца;
  • Лесна поръчка и бързо производство;
  • Лесно за използване и дистрибуция (просто го носете!);
  • Един от най-добрите инструменти за директен маркетинг;
  • По-дълъг период на кампанията (увеличаване на експозицията на марката);
  • По-голяма аудитория.

 

Добър пример е една от най-известните брандирани тениски в света - тази с надписа „Обичам Ню Йорк”, която е проектирана като част от туристическа кампания за “Голямата ябълка”. И до днес може да попаднем на такава не само в Ню Йорк, а по целия свят. Това е доказателство за добър маркетингов подход и успешна кампания.


 

Брандиране на тениски за Вашия бизнес – какво трябва да знаете?

Брандирането на тениски за Вашия бизнес зависи от редица фактори като материала на дрехата, логото или картинката, броя на цветовете, както и количеството на дрехите (колко тениски ще ви трябват и с какви размери).

Важно е да отбележим, че съществуват различни видове печат върху тениски, като всеки от тях е подходящ за различен текстил. В зависимост от Вашия бизнес, може да изберем подходящ дизайн, цвят и печат. Доверете ни се. Като рекламна агенция с доказан опит в бранша, ние от Progress Factory работим с най-добрите, за да постигнем желания успех! Разгледайте нашите каталози и се вдъхновете. Поръчайте още днес своите красиви и ефектни рекламни тениски!

 


Как работим ние?

Нашият процес на работа, свързан с брандиране на тениски за Вашия бизнес включва няколко етапа. Първо, избираме модел на тениска от каталог на наш партньор. След това правим дизайн спрямо Вашите цели и интереси, съобразявайки се с всичко желано. И накрая идва ред на печат или бродерия.

Изберете готини рекламни тениски за Вашия бизнес и си осигурете добър начин за популяризиране – ефективно и красиво!