Що е то безплатен SEO одит?

Що е то безплатен SEO одит?

SEO оптимизацията става все по търсена услуга в световен мащаб. Вече почти всеки собственик на фирма е чувал за нея или е имал специалист/агенция, работили по сайта му. За да може един бизнес да бъде конкурентен на останалите в същата ниша, той трябва да присъства в онлайн пространството.

Чудестно, имате уебсайт!

А сега на къде?

В много случаи красивият сайт не е гаранция, че е добре издържан и може да генерира продажби. Необходимо е още нещо, което да гарантира успеха на му. Това е SEO оптимизацията. Използвайки методи и похвати за моделиране на съдържанието (текстове и изображения) се постига повече трафик към сайта, задържане на потребителите, както и повече продажби. 

Изпращайки запитване към дигитална агенция, Вие ще получите безплатен SEO одит. Това е добър начин да разберете какво е общото състояние на Вашият уебсайт.

Защо безплатното е скъпо?

Получавайки безплатен SEO анализ ще разберете какви са основните проблеми с Вашата уеб страница. Ако сте достатъчно компетентни в областта, вероятно бихте могли и сами да направите нужните промени, без да заплащате за услугата на специалист. Рискът се крие в това, че е възможно да нямате нужните достъпи, за да правите корекции или правейки ги да “счупите” нещо по сайта, което да попречи на функционирането му и малкото поръчки, които сте имали, да спрат. В такъв случай ще Ви се наложи да заплатите допълнително на програмист за да отстрани проблемите.

Доверявайки се на SEO агенция си гарантирате правилната направа на необходимите промени за достигане на повече възвръщаемост от сайта. 

Какво включва един безплатен SEO анализ?

В повечето случаи се подготвя базов анализ, в който влизат метрики като:

  • Бързина на зареждане на сайта
  • Проверка на съдържанието за плагиатство
  • Анализ на връзките, водещи към Вашия уебсайт
  • Проверка за блокирано съдържание
  • Проверка на индексацията на сайта
  • Обхождане на структурата на сайта
  • Проверка за текущи или минали наказания на сайта от търсещите машини

Това са само част от метриките, които се проверяват и следят от близо, когато се извършва SEO оптимизацията. Запознаването с тях помага на Вас като клиент и на SEO експерта, който ще работи по сайта, да разбере какви са основните насоки, по които трябва да се работи допълнително.

Абонирайки се за SEO услуга в дигитална агенция, Вие гарантирате едно по-добро представяне на Вашия сайт в търсещите машини като Google, Bing, Yahoo и Yandex. По този начин знаете, че онлайн присъствието Ви ще помогне да развиете бизнеса си на едно по-високо ниво.

Прогрес Фактори осигурява SEO услуги за множество клиенти, на които с времето сме доказали, че добре свършената работа по един уебсайт възвръща инвестицията в оптимизация многократно.

Станете един от тях!