3D флашки - нестандартният, но запомнящ се подарък

3D флашки - нестандартният, но запомнящ се подарък

Несъмнено, с всяка изминала година избора на корпоративни подаръци става все по-труден. Ако искате да изненадате своите клиенти, партньори и служители с отличаващ се подарък, Ви съветваме да заложите на нестандартните флашки, които представляват 3D макет на отличаващ се за компанията Ви продукт. Ще споделим повече за техните предимства в тази блог статия.

3D флашките представят Вашия бизнес по уникален начин

Ако изберете флашка за подарък, която изобразява Вашето лого, най-популярен продукт или отличителен елемент за бизнеса Ви, определено ще остави трайно впечатление в получателите на подаръка, а също така ще допринесе за увеличаването на разпознаваемостта и подсилването на цялостната бранд идентичност на марката.

Нестандартните флашки са чудесен начин да се откроите от конкуренцията

Докато повечето компании залагат на стандартни корпоративни подаръци, като тефтери, химикали, календари и чаши, Вие можете да изпъкнете с индивидуална, и оригинална идея, като изберете практична 3D флашка, съобразена с Вашите индивидуални предпочитания. Така определено подаръкът Ви няма да остане незабелязан и ще се отличи от тези на конкурентите.

Флашките са универсален подарък, който често намира приложение.

Освен привличащи вниманието, 3D флашките определено са функционални и практични, и са подходящи за подарък не само на корпоративни събития, а за всякакъв повод, като например рожден ден на служители/колеги, израз на благодарност към партньори и др. Те са компактни и пренасят удобно, и безопасно ценна информация, което ги прави идеален избор за подарък, който да намери приложение в работа или ежедневието на голяма част от получателите. 

Заинтригувахме ли Ви? Ако искате да изпъкнете с оригинални подаръци, не се колебайте да се свържете с нас (линк към страница с контакти). Екипът на Progress Factory ще се погрижи за дизайна, изработката и безпроблемната навременна доставка на 3D флашки, съобразени с Вашите индивидуални изисквания. Разгледайте реализираните ни проекти (линк към страница с портфолио с реализирани проекти) и ни пишете още днес за изготвяне на персонална оферта.