За проекта
Клиент:
Toni Simeonova
Категория:
Категория
Услуги:
графичнен и уеб дизайн, UI/UX, front end и back end
Година:
2019
Клиентът

Тони Симеонова е сертифициран холистичен консултант по здравословен начин на живот. Завършила в Institute of Integrative Nutrition и преминала през дълбоки трансформации, изграждайки нови, по-здравословни навици. Тони вярва, че всеки човек е различен и се нуждае от персонализиран подход. Тя е готова да помага на всички, които искат и са готови за промяна!

Основни характеристики на уеб сайта
  • Модерен, авторски, респонсив дизайн, разработен в 6 основни резолюции.
  • Изработка в две основни езикови версии - BG; EN;
  • Блог страница с възможност за редактиране, добавяне и премахване на съдържание.
Основна концепция

Основната цел на сайта е да представи Тони сред по-голям кръг потребители по един различен начин, служейки като нейна ”визитка” в онлайн пространството. Задачата ни беше да представим не само Тони, но и нейният подход като холистичен консултант по начин, който да изпъкне, служейки си със съвременни изразни средства.      

Основна концепция
Изпълнение

Изпълнението на уеб сайта на Тони Симеонова е пряко свързано с уменията и опита ни в графичния и уеб дизайн, UI, front end и back end програмирането.

 

Основната структура на сайта се базира на концепцията за single-page design, но с отделни страници за блога, FAQs и контактите.

 

Използвахме:

 

  • Нежни и неутрални цветове
  • Професионални фотографии
  • Ръчно рисувани, артистични елементи и шрифтове
  • Паралакс ефекти

Разгледайте още проекти за уеб дизайн на страницата ни. 

 

Един от най-известните бизнес сгради Varna Towers е проект, с който постигнахме отлични резултати при изпълнението на уеб сайта.

Изпълнение