За проекта
Клиент:
Spartan University
Категория:
Образование / Медицина
Услуги:
Уеб дизайн, UX/UI, front end и back end програмиране.
Година:
2019
Клиентът

Spartan University е реномиран медицински университет, разположен на Карибските острови. Университетът предлага образование в много богата гама от медицински специалности и е предпочитана дестинация за студенти от цял свят. Завършилите специалисти могат да практикуват свободно в Америка, Канада и едни от най-добре развитите държави от Европейския съюз. Разположен на едно райско кътче на земята, университетът е мечтано място за всеки студент. 

Основни характеристики на уеб сайта
  • Бърза форма за обратна връзка
  • Адаптивен (респонсив) дизайн в 6 основни резолюции.
  • Лендинг страница тип One-page
Концепция

По повод новата учебна година, от университета се свързаха с нас с желанието да подобрим имиджа и популярността на учебното заведение сред бъдещи студенти в Америка и Канада. Основната ни цел беше да съберем максимален брой заинтересовани бъдещи медици, които да оставят контакт за обратна връзка. За целта създадохме специална лендинг страница с нужната информация и бърза форма за попълване. Страницата беше популяризирана чрез каналите на google ads и се радваше на голям интерес. Впоследствие, всички събрани контакти бяха предоставени на специално създаден отдел, който организира ден на отворените врати в различни точки на Америка и Канада.

Концепция
Използвахме контрастни цветове, съответстващи с тези на университета. Създадохме контактна форма още в началото на страницата, чрез която потребителите могат да направят заявка за кандидатстване. Изготвихме инфографика, представяща основните етапи в процеса на обучение.

Дизайнът е изцяло адаптивен (респонсив), разработен e функционално и визуално за стандартните резолюциии на всички устройствата. 

 

 

Разгледайте още проекти за уеб дизайн, UI/UХ, front end/ back end тук на страницата ни.

 

Интересен проект е сайта на Тони Симеонова, която е холистичен консултант по здравословен начин на живот.