ArcadiaBulgaria.bg
ArcadiaBulgaria.bg

SEO оптимизация на уебсайт за новостроящ се жилищен комплекс от затворен тип..

Потърси ни инвеститорът на проекта, за да разработим цялостна стратегия за популяризиране на комплекса и стимулиране на продажбите без посредничество.

  • Създадохме бърз сайт с модерна визия и интерактивно представяне на сградата и помещенията в нея. Копирайтърите ни подходиха с особено внимание при създаването на съдържанието, за да бъде достатъчно информативно за потребителите и в същото време предпочитано от търсачките.
  • Позиционирахме бизнеса за правилните търсения спрямо целевата аудитория и разположихме ключови думи в съдържанието на сайта.
  • Работихме усилено по препратки и органични връзки със социалните мрежи. Подбудихме дискусии.
  • Блог секцията актуализирахме периодично с увлекателно съдържание.
  • Дори през тежките месеци на изолация и Covid криза, апартаментите бяха разпродадени още преди сградата да е получила акт 14.

 

Проектът за нас на практика приключи, но с гордост стои в портфолиото ни защото винаги е готино да изпреварваш очакванията за ефективност и срок на реализация. Безспорно SEO отнема време и зависи от доста външни за бизнеса и агенцията фактори. Затова подхождаме винаги с предварителен анализ на пазара и конкуренцията. Това ни отличава. За да подкрепим думите си споделяме с Вас графики от последните периоди, през които активно сме развивали сайта.

 

Разгледайте още от проектите ни за SEO оптимизация на сайта. 

 

Пример за Local SEO е сайта на Scandinavia-bg.org, за който постигнахме отлични резултати в B2B сегмента. Успяхме да увеличим органичния трафик на местно ниво. 

Органичен трафик
Органичен трафик
Keywords trend
Keywords trend