Защо флаерите са толкова ефикасни?

Защо флаерите са толкова ефикасни?

Има стотици варианти на офлайн реклама и с всеки следващ ден се появяват все по-нови и различни подходи. Един от тях обаче продължава да бъде предпочитан и като че ли популярността му не угасва. Ето няколко причини, поради които флаерите винаги ще бъдат ефективна реклама:

 

1. Изключително ниски и достъпни цени

За разлика от другите форми на реклама, тук не се изисква влагането на големи бюджети. Това е една от причините толкова много бизнеси, малки и големи, да използват този метод – достъпен е за всички. Така малките фирми могат да си позволят подходяща реклама, а по-големите фирми могат да си позволят по-големи тиражи за промотиране.

 

2. Достигате до повече хора

Изключителен бонус е фактът, че можете да изберете и сменяте локацията, на която ще бъде осъществено раздаването на материалите. Така имате възможността да достигнете до желаната от вас аудитория или това са хората, които биха проявили най-голям интерес към вашия бизнес. Освен това можете лесно да смените локацията при нужда. Тази мобилност позволява бизнеса ви да достигне до по-голям брой потенциални клиенти и да развие своя потенциал.

 

3. Получавате незабавен отговор и директна връзка с хората

Този вид реклама е интересен за повечето хора. За разлика от имейл рекламна кампания, където е трудно да разберете мнението на потребителя за вашето рекламно послание или промоционална оферта, при флаерите съдържанието често се разглежда на момента и бива волно или неволно коментирано.

 

4. Творчески идеи

Нямате ограничения от към идеите, които може да използвате при реклама с флаери. Можете да измислите и приложите всякакви средства, които биха направили обратната връзка много по-лесно осъществима. Progress Factory е партньорът, който ще бъде до вас и ще допринесе както за развиването на идеята, така и за осъществяването и. Нашата дейност е в голяма степен свързана с печат на рекламни материали в София и конкретно с печат на флаери. Ние можем да изготвим за вас рекламни материали с атрактивен дизайн и бюджетно изпълнение. Свържете се с екипа ни за да обсъдим вашата идея и да подготвим за вас дизайн и печат на флаери.