Какви са тенденциите за избор на рекламни сувенири през 2018?

Какви са тенденциите за избор на рекламни сувенири през 2018?

Нова година - нови тенденции за рекламни сувенири! Подготовката за активния сезон е впечатляващо време защото ни дава възможност да погледнем назад как се е променила индустрията и да направим прогнози за нови направления в бъдещето.

 

Докато други години се характеризират с големи промени в индустрията, 2018 г. някак върви като по план. Изборът на рекламни сувенири става все по обширен със стремежа на много търговци да предлагат стоките си в небрандиран вариант или с възможност за персонализация - продукти, много от които уникални не само със своя дизайн, но и функционалност.

 

Какво означава това за организациите, които искат да поръчат рекламни сувенири през 2018 г.? Това означава, че имате “поле за изява” и можете да брандирате всичко. От облекло до различни нечувани технологии и всичко между тях. Творческата свобода е по-сериозна от всякога. Какво вълнуващо време да осмислите как най-добре ще предоставите добавена стойност на клиента!

 

И все пак, нека се потопим в тенденциите.

 

С нарастващия стремеж към минимализъм, потребителите са склонни да се придържат към предмети, които допринасят за живота им. Повече от всякога е важно рекламните материали, които вашата организация раздава, да са полезни, желани и висококачествени.

 

Ето ви успешен подход, с който да откриете точния продукт с по-висока възприемана стойност за вашите клиенти:

 

  • Винаги започвайте като профилирате вашите получатели и техните нужди.
  • Изберете качествени продукти с полезни и впечатляващи функции.
  • Съсредоточете се върху опаковката и презентацията.
  • Заложете идея в своя дизайн, за да внесете настроение в предмета.

 

Здравословният начин на живот е на почит сред много потребители. Много фирми днес насърчават тази тенденция и се стараят не само с практиките си, но и с рекламните материали, които раздават, да допринасят за по-добро бъдеще. В общия случай служителите оценяват високо грижата за тяхното здраве и благополучие.

 

Употребата на уелнес продукти отбелязва висок ръст през последните години. Ако сте решили, че искате да замените традиционната брандирана запалка с продукт, който се използва за спорт и почивка, това вероятно е добра идея. Популярен избор през последните години са фитнес тракери, бутилки за вода и дори комплекти, които вдъхновяват навици за здравословно хранене.

 

Технологичните иновации не са загубили своята сила и през 2018 г. Напредъкът е уникален. Ако желаете да подарите на своите партньори уникално брандирано решение, Progress Factory има точния продукт за вас. Съвременните технологии на 3D принтиране и умалените размери на USB флашки и външни батерии стоят в основата на 3D рекламните сувенири, които нашата рекламна агенция разработва. Те са не само с персонализиран надпис, но и със 100% уникална форма. Впечатляващо нали?