Помислете отрано за коледните рекламни подаръци!

Помислете отрано за коледните рекламни подаръци!

Не чакайте последния момент, за да поръчате оригинални подаръци за предстоящите празници. Времето лети, а с него и осъществяването на идеите, които сте си поставили. Ако искате да изненадате своите служители, партньори и клиенти с оригинални рекламни подаръци, започнете избирането им още сега.

 

  • Няколко идеи за интересни сезонни рекламни подаръци

 

Зимният сезон предлага много решения за оригинални подаръци. Най-важното в случая е да бъдат полезни, защото така наистина ще зарадвате човека. Сред класическите решения са новогодишни календари, тефтери, чаши за кафе с лого и други подобни. Ако искате да сте още по-креативни, изберете оригинални флашки, например с Дядо Коледа или Елха, във формата на подарък или нещо тематично, свързано с вашия бизнес. Подобно решение е подходящо, както за подарък на вашите служители по време на коледното парти, така и за настоящи и бъдещи партньори, с които искате да създадете трайни контакти.

Впечатлете вашите клиенти с оригинални и нетрадиционни сувенири като чаши, чадъри, запалки, различни джаджи и аксесоари, дори еко сувенири и ключодържатели. Разгледайте нашите предложения и поръчайте отрано, за да имате време да се насладите на магията на предстоящите празници. За изработка на календари и печат на рекламни материали, може да се доверите на нас от Progress Factory.

За въпроси и контакти, обадете ни се на телефон 0888 25 27 23.

Ако пък желаете подаръците ви да бъдат по-корпоративно насочени, изберете нещо практично като тефтери, химикалки, органайзери, визитници и други подобни.

 

  • 5 причини да подарите оригинални коледни подаръци

 

  • Засвидетелствате уважение
  • Показвате позитивно отношение
  • Лесно ви запомнят
  • Част от брандинг стратегията на фирмата
  • Ще зарадвате някого!

В сезона на предстояща Коледна магия и трескаво търсене на подаръци, подарете щастие на хората, на които държите. Покажете на вашите служители и партньори, че сте доволни и благодарни от съвместната работна през отминалата година като им подарите оригинални подаръци. Защото Коледа е времето, в което осъзнаваме, че добрината съществува и трябва да я раздаваме безрезервно!