Ползите от локална онлайн реклама за Вашия бизнес

Ползите от локална онлайн реклама за Вашия бизнес

С развитието на технологиите нашият живот се промени напълно. Все повече собственици на фирми са склонни да рекламират бизнеса си онлайн, вместо да използват офлайн средата. По същия начин потребителите търсят нещата и продуктите от техния интерес онлайн, вместо да обикалят магазини в техния район. Често търсим „ресторанти близо до мен“ или кино, конкретен продукт или услуга в радиус от моята локация.

 

Харчим по-малко за повече ангажирани потребители

Локалната реклама подобри много начините за популяризиране на бранда и услугите на местно ниво. Благодарение на всичко това има начин да оптимизираме рекламния бюджет така, че да популяризирате Вашите услуги единствено на местата, на които желаете. Без да предлагате услугите си в пазари, които не обслужвате и без да се конкурирате с фирми, които обслужват други локации. Харчите по-малко за по-качествени потребители. Така заинтересованите клиенти могат лесно да стигнат до Вас. Като резултат ще увеличите продажбите си и ще се сдобиете с нови клиенти. Как става това?

Един простичък пример за илюстрация на казаното. Рекламите за местно търсене се свързват с фирмената Ви страница, която включва данни. Например работно време, адрес, отзиви на клиенти и снимки и ревюта на продукти и телефон. С помощта на това, потребителят може лесно да се запознае с Вашия бизнес по много ефективен начин. Това помага и в изграждането на доверие у клиентите. С помощта на местните реклами клиентите могат да изчистят своите съмнения и запитвания относно бизнеса и да Ви телефонират само с един клик. Вашата точна локация на картата пък ще ги отведе право в магазина Ви, ако това е, което желаете.

Ползи от локалната реклама

Като рекламна агенция с грижа за клиента, ние от Progress Factory подбрахме няколко ползи за Вашия бизнес при използването на локална реклама. Прочетете за тях:

  • Повече посещения на Вашия магазин;
  • Повече обаждания, свързани с услугите Ви;
  • Потенциални нови клиенти;
  • Изграждане на положителен имидж сред нови и стари клиенти.

 

 

 

Всичко това звучи добре, нали? Как става това?

Като професионална рекламна агенция, ние ще се погрижим за всичко изброено, като го направим по следния начин:

- подходяща реклама в социалните мрежи с опцията за детайлно таргетиране по територия;
- добавяне на обекти в Google Maps, които ще бъдат предлагани на потребители, които са в близост;
- реклама в сайтовете на местни директории, радиа и телевизии;
Ако искате всичко това да стане реалност за Вашия бизнес, не се колебайте, а ни се доверете. Свържете се с рекламна агенция Progress Factory и нека заедно открием нови възможности за Вашия бизнес.