Най-голямата заблуда: “Спокойно, има време за новогодишни рекламни материали”

Най-голямата заблуда: “Спокойно, има време за новогодишни рекламни материали”

План за Нова година по време на лято?!

О, да!

Почти всяка фирма планира новогодишна кампания. Добре - всяка! Вследствие на това, абсолютно всички рекламни агенции в София и в страната биват затрупани с поръчки за печат на рекламни материали по едно и също време. Всичко това е страхотно, но с едно малко изключение - магичната поръчка се случва едва месец преди самата новогодишната кампания, а често и още по-късно.

Да, всички обичаме магията около Нова година!

И да, всички маркетолози знаем колко важна е именно новогодишната рекламна кампания. Знаем и колко неприемливи са грешките в рекламните материали или закъснелите такива. Поради тази причина решихме да отправим това разумно послание.

Вярно е, че ние от Progress Factory сме нещо като магьосници в рекламния бизнес, но е факт, че непосредствено преди Нова година, заедно с всички рекламни агенции в София, а сигурни сме и в страната изобщо, споделяме обща мъка. Всяка една себеуважаваща се рекламна агенция желае да задоволи клиентите си. Причината за нашите усмивки през деня е доволният клиент. А той не може да бъде такъв, ако именно една от най-важните му кампании бъде провалена. За съжаление, рискът около новогодишните кампании е изключително висок, а основната причина се оказва само и единствено негово величество

 

Времето!

За съжаление, независимо, че сме една от най-търсените рекламни агенции в София с клиенти от цялата страна, ние в Progress Factory все още нямаме магическа пръчица, с която да създадем времеви портал. Имаме обаче желание, идеи и професионализъм, които искаме да Ви посветим. И тъй като сме и перфекционисти, силно желаем да оформим перфектната новогодишна кампания за Вас. Но за да осъществим всичко това, е важно да Ви дадем един от най-правилните съвети, що се отнася до маркетинг планиране:

 

Не чакайте до последния момент!

Професионалистите планират и насрочват от рано!

А защо?

Много просто - чувството да се наслаждаваш само и единствено на шарената еуфория преди Нова година, без да се притесняваш дали кампанията ти ще се случи в срок, е неописуемо. Искаме да Ви подарим именно това чувство на сигурност и спокойствие!

Плановете имат навика да се менят в движение или по-лошо - в последния момент. Това е нормално, но трикът тук е да се подсигурите така, че тази промяна да не съвпадне с крайния срок на кампанията Ви.

Не чакайте до ноември, планирайте новогодишните си рекламни материали още от сега - ние ще сме Вашата дясна ръка!

ПП: А и няма нищо по-разхлаждащо от това да рисуваш снежни човеци на плажа!