Мърчандайз за събитие – доверете се на сигурен партньор!

Мърчандайз за събитие – доверете се на сигурен партньор!

Каквото и събитие да организирате: конференция, семинар, тиймбилдинг или дори юбилей от създаването на фирмата, важно е да имате доверен партньор, на когото да разчитате за рекламните материали и подаръци.

Когато бюджетът Ви е определен, може да е трудно да се справите сами с всичко, свързано с рекламните материали като маркетингов инструмент. Ако се доверите на рекламна агенция в София за Ваш партньор при дизайн и предпечат и дори избор на оригинални подаръци, ще имате успешно събитие. Защото когато се организира по рационален и интелигентен начин, всеки продукт може да се превърне в мощен маркетингов и промоционален инструмент.

В тази публикация ще разгледаме някои добри практики, които се отнасят за организиране на персонализирани събития, избор на мърчандайз за да е лесно за вас да ги адаптирате към спецификата на Вашето мероприятие.

 

  • Актуализирайте дизайна на Вашите стоки/продукти

 

Много организации и фирми разчитат предимно на дизайни, които са използвали в минали събития. Освен ако не работите с ултра-разпознаваема марка или емблематичен винтидж дизайн, актуализирането на външния вид на рекламните материали е най-добрата стратегия за Вас.

При организиране на събития Ви препоръчваме популяризирането на специален дизайн на тениска, която подчертава и визуално предава целта си, без да разчита твърде много на текста.  Има няколко тенденции в дизайна на тениски, които се налагат през последната година и са особено популярни:

  • Привлекателни минималистични линии, особено съдържащи мистични или народни             елементи;
  • Обикновена типография с геометрични очертания като кутии и кръгове
  • Тениски с иконографски дизайн;
  • Дизайн на тениски с ръчно рисувани стилове за прости илюстрации и фрази;

 

  • Изберете интересни рекламни подаръци и материали

 

Целта на рекламните материали е да припомнят на присъстващите за Вас, дори след като събитието е свършило. Тук говорим за брандирани тефтери, химикалки, папки и всичко останало, което се ползва по време на събитието и остава като подарък.

Рекламните подаръци са задължителна част при организирането на събитие. Те създават усещане за партньорство, грижа и печелят доверие у настоящи и бъдещи партньорски контакти. 

Предлагаме Ви оригинални рекламни флашки, красиви 3D сувенири, брандирани тениски и шапки, както и всичко, което Ви дойде на ум. Рекламна агенция Progress Factory ще бъде Ваш доверен партньор при избора и изработката на подобен проект за Вашето събитие. Обадете ни се още днес и нека заедно изберем всичко нужно! Очакваме Ви!