Как се случва магията по създаване на уебсайт в Progress Factory?

Как се случва магията по създаване на уебсайт в Progress Factory?

Създаването на уеб сайт е едно приключение, в което са въвлечени не един или двама. Всеки собственик на бизнес иска да има най-уникалния, най-успешния и продуктивен уеб сайт.

За да постигнете това, в много случаи се изисква да имате солидни знания и то не само в една сфера. Необходимо е да разбирате от програмиране, графичен дизайн, писане на съдържание и дори SEO и управление на социални профили.

Разбира се, винаги може да ползвате готови платформи като WIX, но бързо ще разберете, че имате нужда от повече елементи за изработката на сайта Ви или други допълнения, които платформата не предоставя на потребителите си. Затова ако желаете да изградите уеб сайта си сами, започвайте да четете по темата още от сега!

Но ако сте преценили, че времето отделено за проучвания и учене няма да Ви се отплати и решите да се отдадете изцяло на бизнеса си - потърсете професионална дигитална агенция, която може да Ви изпълни желанията. Щом четете тези редове значи вече сте намерили нас - Progress Factory.

Ние разполагаме с екип от професионалисти в различни области и етапи от изработката на един уеб сайт. Това гарантира удовлетвореността на нашите клиенти.

С годините сме изградили системи и процедури, с които работим при новопостъпилите ни клиенти.

  • 1-винаги започваме с първична консултация на клиента. Така получаваме информация относно бизнеса му, предпочитанията му за изгледа на бъдещия уебсайт, желанието на клиента за различни функционалности и др.
  • 2-след получаване на първичната информация от клиента се сформира екип от професионалисти, които ще работят по дадения проект. Могат да бъдат различни в зависимост от желанията на клиента. За генериране на идеи се използва брейнсторминг тактика.
  • 3-от този момент контролът над проекта отива при графичния дизайнер, който преобразува добрите идеи във визуален проект, който се представя пред клиента за одобрение и корекции.
    4-след като клиентът е дал зелена светлина се включва програмистът, копирайтърът и  seo експерт. Изгражда се уеб сайтът. След програмирането на неговата работна версия отново се изпраща на клиента за одобрение.
  • 5-финално тестване. Тъй като уеб сайтът се изгражда в работна среда (събдомейн), а не на домейна, на който трябва да бъде, е възможно да се наблюдава ограничение на някои функционалности като плащания, автоматично добавяне на товарителница или свързване със складова програма. След преместването на уеб сайтът на домейна, програмистът прави допълнителни проверки на функционалностите, за да бъде сигурен, че работещият уеб сайт е точно това, което очаква клиентът.

Създаването на уеб сайт е наша страст, затова и винаги се стремим да предложим на нашите клиенти една уникална визия, отлична функционалност, UX (user experience) потребителско изживяване.

Поради тази причина не е е учудващо, че нашите клиенти решават да ни се доверят и за други услуги, като: поддръжка на социални мрежи, видеография, изработване на различни печатни материали и външна реклама и др.