Как да ни запомнят?
Истината е в детайлите!

Как да ни запомнят? Истината е в детайлите!

Знаете ли каква е тайната стъпка на добрият предприемач?

Сигурно знаете, но, все пак, ще го кажем:

 

Да остане възможно най-дълго в съзнанието на хората!

 

Ако бяхме в паралелна реалност, където оперират не повече от десет фирми, това начинание би било детска игра. За съжаление, реалността се е погрижила да ни заобиколи с безброй конкуренти и да останеш дори и за миг в съзнанието на човек, често е непосилна задача. А пропуснеш ли тази първа стъпка от преобразуването на човекът в клиент, не можеш да преминеш към следващите.

 

Може би сте се сблъсквали с този проблем. А намерихте ли решение?

 

Щом четете това, можете да спрете да търсите.

 

Ние имаме решение!

 

Нека първо Ви разкажем защо избрахме точно него:

 

Ще се съгласите, че за да останете запомнени, първо трябва да изпъкнете сред останалите. Да направите впечатление. Това, се оказа цяла наука, комбинираща продукт, бранд на компанията, отношение, лично и професионално, отзиви и куп други неща, всички те, в перфектен баланс. За да се постигне този баланс, често е нужно много време, което Вие, както и много други предприемачи, най-вероятно нямате. Затова ние, в рекламна агенция Progress Factory се нагърбихме със задачата да измислим “хапчето” за перфектното запомнящо се първо впечатление или, с други думи “първото впечатление, което работи!”. Мотото на това “хапче” е

 

“Истината е в детайлите”!

 

За какви детайли говорим? Говорим за неща, които отличават Вашата компания, Вашето име на пазара. Да, това са “неща”.

Стигнахме до заключението, че трайното впечатление се подплатява с физически предмети. Това е и едната причина, поради която се осъществява размяната на визитни картички. Но вече всички разменят визитни картички и, може би ще се съгласите, това отдавна не е достатъчно. Стигайки до този извод, идеята ни се избистри - трябва ни физически предмет, който да извършва системна дейност, в полза на потенциалния клиент, който, респективно да напомня за човекът, компанията, от която са го получили. По този начин, потребителят не просто ще запомни, а ще си спомня всеки ден за Вас.

 

Разбира се, не Ви съветваме да подарявате коли и апартаменти на всеки срещнат, въпреки че би било страхотно. Вместо това, можете да им предоставяте нещо по-малко, но изключително съществено. Нещо, което ще използват и виждат често. И тъй като, както често Ви напомняме, бизнес обстоятелствата се менят всеки ден, вие трябва да изпъкнете с нещо наистина уникално. Предмет, който да говори само и единствено за Вас, както сега, така и в бъдещето.

 

Ние избрахме предмети, които са неизменна част от ежедневието на много хора в 21ви век и ги превърнахме в най-работещата визитна картичка с помощта на прецизен индивидуален брандинг.

 

Kато водеща маркетингова агенция, Progress Factory ще изготви Ваш индивидуален 3D проект за:

  • Външна батерия / Powerbank

и

  • Флашка

 

В нашето портфолио можете да разгледате индивидуално изработените проекти, които гордо заявяваме, че са отваряли врати на своите притежатели “с лека ръка”.

 

Оставете правилното първо впечатление в своите партньори и клиенти. С нашите индивидуално изработени външни батерии и флашки, рекламата ще говори сама за Вас, вие само трябва да я предоставите.