Google променя бранда AdWords - любимия инструмент на множество рекламодатели

Google променя бранда AdWords - любимия инструмент на множество рекламодатели

Всички познаваме добре силата на онлайн рекламата и нуждата от нея. С нейна помощ оформяме бранда си и го изстрелваме нагоре в клaсациите. Това е един процес, който не би бил възможен без основния инструмент на онлайн рекламата - Google AdWords!

Всъщност, от 24 юли:

 

Google Ads!

 

Да! Вече е официално!

 

Вече повече от 18 години Google е неотлъчно до нас в развитието на нови и не толкова нови брандове. Дошло е време обаче, “Богът” да предприеме стъпка на промяна и в свой собствен бранд, а именно - най-използвания инструмент в дигиталния маркетинг - Google AdWords.

Новият Google Ads ни обещава пълен набор от наличните кампанийни разновидности и към днешна дата, включително Search, Display и Video.

На 24 юли, 2018 г., официално ще приветстваме новия бранд!

Така и така вече олицетворихме Google като Бог, редно е да кажем, че един Бог, още повече в сферата на дигиталния маркетинг, никога не върши работата си наполовина. От тук следва да изясним, че обновлението ще бъде цялостно!

Ако сте от хората, които се паникьосват при промени, било то и хубави, молим Ви не подскачайте - всичко е за добро!

Освен името и кампанийните разновидности, Google променя и логото на Google Ads. Новата визия ще рефлектира върху цялостния интерфейс, както и върху Help Center-a и визията на фактурите, които получаваме. Казват, че това е само малка част от всичко, което предстои. Разбира се, нещо, за което може би всички се досещате, е и належащата промяна в изгледа на URL връзките. От 24 юли ще забележите следните промени:

adwords.google.com → ads.google.com support.google.com/adwords → support.google.com/google-ads.

Въпреки всички тези новости, от Google ни уверяват, че няма място за притеснение, относно създаването и управлението на рекламните кампании, както и тяхното отчитане. Следвайки тенденциите през годините, промените са правят с цел - улеснение на рекламодатели и предоставяне на нови опции.

Благодарим, Google!

Като предпочитана рекламна агенция в София, ние от Progress Factory следим за всички промени в сферата на рекламния бизнес, като прецизно адаптираме както нашия, така и Вашия бизнес към “новото”, още преди то да се случи!

Със своето прецизно таргетиране и възможност за постигане на отлични резултати, Google AdWords е предпочитан инструмент за онлайн реклама в нашата практика. От години управляваме рекламни кампании на наши клиенти.

Разполагаме със сертифицирани специалисти, които са винаги в крак с времето или, в нашия случай, непрестанно променящата се среда на дигиталния маркетинг.

Добре дошъл Google Ads! Радваме се за свежата промяна в брандинга на Google и с нетърпение очакваме да видим новите опции, които ще предложи обновената платформа!