Успешният уеб сайт

Уеб сайтът е лицето на Вашия бизнес в глобалната мрежа. Когато е разработен в унисон с Вашата стратегия за развитие, той може да увеличи потенциала Ви многократно. Ние в Прогрес фактори знаем как да създаваме успешни уеб сайтове. Те са удобни, бързи, практични и атрактивни за потребителя. Изработени с авторски дизайн според Вашите нужди. Убедете се сами в креативността на екипа ни, като видите своя проект презентиран предварително. Без излишни разходи, 100% сигурност.

Респонсив

Последни статистики сочат, че търсенията от мобилно устройство нарастват значително като обем. Ако искате да сте в крак с тенденциите, вашият уеб сайт трябва да бъде респонсив, тоест да бъде удобен за ползване от всякакви мобилни устройства. Ето защо ние предлагаме разработване на респонсив уеб дизайн, за да сте близо до своите клиенти и в движение.
Персонален компютър
Персонален компютър
Смартфон
Смартфон
Лаптоп
Лаптоп
Таблет
Таблет

Социални мрежи и
Google AdWords

Изработката на уеб сайт върви ръка за ръка със създаване и поддръжка на профили в социалните мрежи и Google AdWords реклами. Вече всички са в социалните мрежи и не само, за да се забавляват, но и да се информират. Поддържайки профилите на своята компания актуални, вие запознавате все повече хора с работа си. Доверете се на нашите специалисти, които с лекота управляват Google AdWords кампании и предлагат най-висококачествената поддръжка на социални профили - Facebook, Twitter, LinkedIn, Google+, Instagram, Pinterest. Техният модерен и компетентен подход се грижи за вашия успех.
Google AdWords
Социални мрежи

Блог

Всеки модерен уеб сайт има и добре разработен блог. Блогът е секция на вашия сайт, където се публикуват регулярно интересни новини от сферата, в която развивате своя бизнес. Статиите се разпространяват в социалните мрежи и по този начин се повишава трафикът на вашата уеб страница. Блогът е модерен механизъм да достигате до своите клиенти и ние от Progress Factory предлагаме създаване и поддържане на блог като част от цялостното създаване на уеб сайт.