СТС Електроникс

Най-големият производител в България на на датчици, таймери, броячи и други средства за автоматизация на индустриални процеси.
 
Като наши партньори и приятели, екипът ни се стреми да поддържа имиджа на СТС електроникс на високо ниво. За целта изградихме НОВА корпоративна идентичност на компанията. Всички елементи, които използвахме кореспондират със сферата на работа, което допринася и за атрактивната визия.
 
Визитките са с вертикална концепция, изработени с двустранен мат ламинат и дебела хартия, подчертаваща имиджа на най-добрите в бранша.
 
Печатни материали, СТС Електроникс - 1
Печатни материали, СТС Електроникс - 2
Печатни материали, СТС Електроникс - 3
Печатни материали, СТС Електроникс - 4
 • Качество

  "Имам удоволствието да работя с екип от истински специалисти. Лесна комуникация, адекватни предложения и перфектен финален продукт - така на кратко бих описал впечатленията си от екипа на Прогрес Фактори. От няколко години се доверяваме изцяло на предлаганите от тях услуги, което ни помогна значително в изграждането на един по-стабилен имидж на пазара. "
  Илия Диков
  Маркетинг Мениджър/ СТС Електроникс
 • Страхотен екип

  "Страхотен екип, бърза комуникация и невероятен краен резултат. Поздравление и благодарим за всичко!"
  Валентин Петров
  Управител / Ресторант Лиани
 • Лично отношение

  "Препоръчваме ги, защото винаги изпълняват поръчките на високо професионално ниво, старателно и в срок. Спечелиха ни с с лично отношение, отговорност и всеотдайност."
  Ивета Генова
  Маркетинг мениджър / Бългериън Пропърти Девелъпмънтс