Тандем - Коледно предизвикателство

Уеб дизайн
Направете запитване за подобен уеб сайт
Тандем - Коледно предизвикателство

LANDING PAGE С ОНЛАЙН ИГРА, ПЪЗЕЛ И ФОРМА ЗА РЕГИСТРАЦИЯ

КОНЦЕПЦИЯТА

За тазгодишната Коледна игра на Тандем разработихме индивидуален landing page. Направихме го атрактивен, лек и удобен за навигиране през всякакви устройства - адаптивен дизайн / респонсив дизайн.

Тандем - Коледно предизвикателство 2
Тандем - Коледно предизвикателство 3

ИГРА

Разработихме персонализиран пъзел със снимка на наградата, която се предоставя. Характера на предизвикателство пресъздадохме като оставихме пъзела активен само за минута. Всяка успешна подредба генерираше подарък на случаен принцип и форма за регистрация в играта.

РЕЗУЛТАТИ

С помощта на тематичното коледно настроение, което създадохме и малко онлайн реклама, генерирахме малко повече от 7000 пълни потребителски регистрации за период от 2 седмици.

Тандем - Коледно предизвикателство 4
Направете запитване за подобен уеб сайт
 • Качество

  "Имам удоволствието да работя с екип от истински специалисти. Лесна комуникация, адекватни предложения и перфектен финален продукт - така на кратко бих описал впечатленията си от екипа на Прогрес Фактори. От няколко години се доверяваме изцяло на предлаганите от тях услуги, което ни помогна значително в изграждането на един по-стабилен имидж на пазара. "
  Илия Диков
  Маркетинг Мениджър/ СТС Електроникс
 • Страхотен екип

  "Страхотен екип, бърза комуникация и невероятен краен резултат. Поздравление и благодарим за всичко!"
  Валентин Петров
  Управител / Ресторант Лиани
 • Лично отношение

  "Препоръчваме ги, защото винаги изпълняват поръчките на високо професионално ниво, старателно и в срок. Спечелиха ни с с лично отношение, отговорност и всеотдайност."
  Ивета Генова
  Маркетинг мениджър / Бългериън Пропърти Девелъпмънтс