СТС Електроникс

Уеб дизайн
Направете запитване за подобен уеб сайт
СТС Електроникс

Динамичен уеб сайт с административен панел и цялостно респонсив дизайн.

http://www.stselectronics.eu

Продуктов Каталог

Нашата цел беше да създаден възможно най-лесния за боравене продуктов каталог. С повече от 250 различни продукта, можете да изберете точно този, който търсите за секунди. Бързо и удобно.

СТС Електроникс 2
СТС Електроникс 3

Достъпна информация

Интегрирахме опция за видео споделяне вътре в сайта, за да може всеки клиент да види как да инсталира правилно своите средства. По този начин намалихме загубеното време в телефонни разговори и за двете страни.

Красота

Беше трудна задача да нарисуваме уеб сайт за електронни устройства , който да бъде хем удобен за ползване, хем да е привлекателен за окото. Мислим, че се справихме подобаващо.

СТС Електроникс 4
Направете запитване за подобен уеб сайт
 • Качество

  "Имам удоволствието да работя с екип от истински специалисти. Лесна комуникация, адекватни предложения и перфектен финален продукт - така на кратко бих описал впечатленията си от екипа на Прогрес Фактори. От няколко години се доверяваме изцяло на предлаганите от тях услуги, което ни помогна значително в изграждането на един по-стабилен имидж на пазара. "
  Илия Диков
  Маркетинг Мениджър/ СТС Електроникс
 • Страхотен екип

  "Страхотен екип, бърза комуникация и невероятен краен резултат. Поздравление и благодарим за всичко!"
  Валентин Петров
  Управител / Ресторант Лиани
 • Лично отношение

  "Препоръчваме ги, защото винаги изпълняват поръчките на високо професионално ниво, старателно и в срок. Спечелиха ни с с лично отношение, отговорност и всеотдайност."
  Ивета Генова
  Маркетинг мениджър / Бългериън Пропърти Девелъпмънтс