Рак на гърдата

Уеб дизайн
Направете запитване за подобен уеб сайт
Рак на гърдата

Информативен уеб сайт със система за управление на съдържанието

http://www.raknagurdata.com/

Новини:

Създадохме административен панел, който позволява добавянето и редактирането на важни новини, които автоматично се визуализират в уеб страницата и държат потребителите информирани.

Рак на гърдата 2
Рак на гърдата 3

Контактна форма:

Интегрирахме директна връзка с психолог за всички потребители, през специална контактна форма. Всеки потребител получава обратна връзка директно по телефон или на посочен имейл.

Стилен дизайн:

Въпреки специфичната тематика на информативния сайт и ограниченията, които трябваше да спазваме, дизайнът на страницата стана много сполучлив и най-вече оптимизиран за лесно боравене.

* Проектът е реализиран по инициатива на Първа АГ Болница “Света София” с подкрепата на БФБЛ. - може да се пробва с логата.

Рак на гърдата 4

Какви услуги предложихме:

Графичен дизайн | Уеб дизайн | Изработка на CMS

Направете запитване за подобен уеб сайт
 • Качество

  "Имам удоволствието да работя с екип от истински специалисти. Лесна комуникация, адекватни предложения и перфектен финален продукт - така на кратко бих описал впечатленията си от екипа на Прогрес Фактори. От няколко години се доверяваме изцяло на предлаганите от тях услуги, което ни помогна значително в изграждането на един по-стабилен имидж на пазара. "
  Илия Диков
  Маркетинг Мениджър/ СТС Електроникс
 • Страхотен екип

  "Страхотен екип, бърза комуникация и невероятен краен резултат. Поздравление и благодарим за всичко!"
  Валентин Петров
  Управител / Ресторант Лиани
 • Лично отношение

  "Препоръчваме ги, защото винаги изпълняват поръчките на високо професионално ниво, старателно и в срок. Спечелиха ни с с лично отношение, отговорност и всеотдайност."
  Ивета Генова
  Маркетинг мениджър / Бългериън Пропърти Девелъпмънтс