Портал за красота

Уеб дизайн
Направете запитване за подобен уеб сайт
Портал за красота

Интерактивен динамичен потребителски интерфейс със специфичен CMS и пълен респонсив дизайн

http://www.portalzakrasota.com

Брояч на регистрации

Брояч за всеки регистриран бизнес обект, както и брояч за всеки уникален поситител. Четири основни брояча: Салони за красота, Фитнес и спорт обекти, Спа центрове и посетители в сайта с уникални IP адрси.

Портал за красота 2
Портал за красота 3

Лесна регистрация

Най-важното нещо в сайта Портал за Красота е регистрацията на бизнес обекти. За целта изработихме лесен за ползване интерфейс, водещо всеки регистрант стъпка по стъпка. Опция за регистриране на няколко предлагани главни категории услуги, регистрация на различни адреси, опция за въвеждане на промоционални ваучери и др.

Уникална система за управление на съдържанието.

Създадохме CMS-а следвайки стриктно всички особености на уеб сайта. Всяка една регистрация се проверява в аминистраторския панел преди да бъде публикувана на сайта. Опция за проверка на качени снимки, лого, информация и други. Информация за всеки регистриран бизнес - потвърдени регистрации, абониране към бюлетин, е-мейл маркетинг софтуер и др.

Портал за красота 4
Направете запитване за подобен уеб сайт
 • Качество

  "Имам удоволствието да работя с екип от истински специалисти. Лесна комуникация, адекватни предложения и перфектен финален продукт - така на кратко бих описал впечатленията си от екипа на Прогрес Фактори. От няколко години се доверяваме изцяло на предлаганите от тях услуги, което ни помогна значително в изграждането на един по-стабилен имидж на пазара. "
  Илия Диков
  Маркетинг Мениджър/ СТС Електроникс
 • Страхотен екип

  "Страхотен екип, бърза комуникация и невероятен краен резултат. Поздравление и благодарим за всичко!"
  Валентин Петров
  Управител / Ресторант Лиани
 • Лично отношение

  "Препоръчваме ги, защото винаги изпълняват поръчките на високо професионално ниво, старателно и в срок. Спечелиха ни с с лично отношение, отговорност и всеотдайност."
  Ивета Генова
  Маркетинг мениджър / Бългериън Пропърти Девелъпмънтс