My Energy house

Уеб дизайн
Направете запитване за подобен уеб сайт
My Energy house

Динамичен Уеб Сайт с интегрирани калкулатори и административен панел

https://www.progressfactory.bg/myenergyhouse.com

Калкулатори

Главната идея на проекта “My Energy House” е да предостави възможността на потребителите си да могат да изчислят с точност нужното им количество строителни материали и цена, които ще са им нужни за следващия ремонт или изолация на жилището.

My Energy house 2
My Energy house 3

Дистрибуторска мрежа

Като компания, която търгува със сторителни материали на територията на цяла страна, създадохме картата на България с повече от 300 дистрибуторски склада - всеки с нужната информация за достигане на продажба. Интегрирахме и и опция за разбиране на локацията на всеки потребител, като по този начин автоматично му предлагаме най-близките складове за закупуване на материали.

Блог

Създадохме и блог, който може да се разглежда и като отделна новинарска страница. С различни теми свързани със зелената енергия, строителството, застраховки на жилище и др. Всяка една статия автоматично се показва и на главната страница на сайта, като по този начин може да привлече читатели, които се интеревуват от последните тенденции в строителството и пестенето на енергия. Като допълнение към всичко това - Блогът подобрява СЕО-то на сайта и увеличава трафика към страницата.

My Energy house 4
Направете запитване за подобен уеб сайт
 • Качество

  "Имам удоволствието да работя с екип от истински специалисти. Лесна комуникация, адекватни предложения и перфектен финален продукт - така на кратко бих описал впечатленията си от екипа на Прогрес Фактори. От няколко години се доверяваме изцяло на предлаганите от тях услуги, което ни помогна значително в изграждането на един по-стабилен имидж на пазара. "
  Илия Диков
  Маркетинг Мениджър/ СТС Електроникс
 • Страхотен екип

  "Страхотен екип, бърза комуникация и невероятен краен резултат. Поздравление и благодарим за всичко!"
  Валентин Петров
  Управител / Ресторант Лиани
 • Лично отношение

  "Препоръчваме ги, защото винаги изпълняват поръчките на високо професионално ниво, старателно и в срок. Спечелиха ни с с лично отношение, отговорност и всеотдайност."
  Ивета Генова
  Маркетинг мениджър / Бългериън Пропърти Девелъпмънтс