Лиани

Уеб дизайн
Направете запитване за подобен уеб сайт
Лиани

Динамичен уеб сайт със специфичен административен панел

http://www.liani.bg

Календар за събития

Клиентите ни искаха да създадем и интегрираме календар в който да могат лесно да добавят всички предстоящи събития. По този начин всеки посетител лесно може да разбере, кога има свободен ден и час за запазване на ресторанта. Поради изключително натоварения им график от рожденни дни и партита, календара, който интегрирахме се оказа изключително удобен и пестящ (потърси по-подходяща дума) време.

Лиани 2
Лиани 3

Интеграция на социални мрежи

Поради голямото количество снимки, което се качва на сайта, обсъдихме опцията за добавяне на социална интеграция към всяка снимка. По този начин, след приключване на рожден ден или парти - деца, родители и други могат да свалят, споделят и харесват снимките директно във Фейсбук, през интегрираните бутони на всяка снимка. Много лесно и удобно за всеки посетител на страницата и една успешна реклама за заведението.

Специализирани галерии

С повече от 40 рождени дни и партита за деца на месец, количеството на качените снимки е огромно. Създадохме опции в галериите, в които всяко едно отминало събитие има своя папка, достъпна за споделяне и сваляне в рамките на няколко седмици. Всички снимки се качват през административния панел, като той позволява качване на 100 снимки едновременно - лесно и удобно.

Лиани 4
Направете запитване за подобен уеб сайт
 • Качество

  "Имам удоволствието да работя с екип от истински специалисти. Лесна комуникация, адекватни предложения и перфектен финален продукт - така на кратко бих описал впечатленията си от екипа на Прогрес Фактори. От няколко години се доверяваме изцяло на предлаганите от тях услуги, което ни помогна значително в изграждането на един по-стабилен имидж на пазара. "
  Илия Диков
  Маркетинг Мениджър/ СТС Електроникс
 • Страхотен екип

  "Страхотен екип, бърза комуникация и невероятен краен резултат. Поздравление и благодарим за всичко!"
  Валентин Петров
  Управител / Ресторант Лиани
 • Лично отношение

  "Препоръчваме ги, защото винаги изпълняват поръчките на високо професионално ниво, старателно и в срок. Спечелиха ни с с лично отношение, отговорност и всеотдайност."
  Ивета Генова
  Маркетинг мениджър / Бългериън Пропърти Девелъпмънтс