Феба Лаб

Уеб дизайн
Направете запитване за подобен уеб сайт
Феба Лаб

Динамичен уеб сайт със специфичен административен панел

http://www.febalab.net

Услуги

Двадесет различни категории продукти за анализи, които лабораторията предлага. Лесно за боравене меню , подпомогнато с професионални фотографии и ефекти.

Феба Лаб 2
Феба Лаб 3

Елементи

Изчистена и стилна визия, използвайки новоизработените корпоративни елементи и снимки, разпръснати в молекулни структури.

Проверка на резултати

Специално меню за проверка на резултати. Всеки клиент получава поребителско име и парола с всеки анализ. След няколко часа резултатите се качват на сайта и могат да се разгледат онлайн, след въвеждане на данните. Удобство!

Феба Лаб 4
Направете запитване за подобен уеб сайт
 • Качество

  "Имам удоволствието да работя с екип от истински специалисти. Лесна комуникация, адекватни предложения и перфектен финален продукт - така на кратко бих описал впечатленията си от екипа на Прогрес Фактори. От няколко години се доверяваме изцяло на предлаганите от тях услуги, което ни помогна значително в изграждането на един по-стабилен имидж на пазара. "
  Илия Диков
  Маркетинг Мениджър/ СТС Електроникс
 • Страхотен екип

  "Страхотен екип, бърза комуникация и невероятен краен резултат. Поздравление и благодарим за всичко!"
  Валентин Петров
  Управител / Ресторант Лиани
 • Лично отношение

  "Препоръчваме ги, защото винаги изпълняват поръчките на високо професионално ниво, старателно и в срок. Спечелиха ни с с лично отношение, отговорност и всеотдайност."
  Ивета Генова
  Маркетинг мениджър / Бългериън Пропърти Девелъпмънтс