Д-р Колев

Уеб дизайн
Направете запитване за подобен уеб сайт
Д-р Колев

Информативен корпоративен сайт

http://www.drkolev.com/

Дизайн:

Разработихме сайта на стоматологичен кабинет с авторски дизайн, използвайки професионални изображения и креативни елементи. Крайният резултат беше повече от задоволителен - стилен, страхотно цветово съчетание с добра оптимизация за ползване.

Д-р Колев 2
Д-р Колев 3

Контакти:

Интегрирахме карта за лесно намиране на кабинета, Google directions, както и стилна визуализация на всички възможни връзки с градски транспорт. Към всичко това добавихме и опция за директен контакт с д-р Колев, чрез онлайн форма за запитване.

Галерия:

Освен заснемането на изображенията, създадохме и интересна Галерия в сайта, която показва кабинета от различен ъгъл - обстановка, апаратура и практикуващия стоматолог, който силно препоръчваме.

Д-р Колев 4

Какви услуги предложихме:

Графичен дизайн | Уеб дизайн

Направете запитване за подобен уеб сайт
 • Качество

  "Имам удоволствието да работя с екип от истински специалисти. Лесна комуникация, адекватни предложения и перфектен финален продукт - така на кратко бих описал впечатленията си от екипа на Прогрес Фактори. От няколко години се доверяваме изцяло на предлаганите от тях услуги, което ни помогна значително в изграждането на един по-стабилен имидж на пазара. "
  Илия Диков
  Маркетинг Мениджър/ СТС Електроникс
 • Страхотен екип

  "Страхотен екип, бърза комуникация и невероятен краен резултат. Поздравление и благодарим за всичко!"
  Валентин Петров
  Управител / Ресторант Лиани
 • Лично отношение

  "Препоръчваме ги, защото винаги изпълняват поръчките на високо професионално ниво, старателно и в срок. Спечелиха ни с с лично отношение, отговорност и всеотдайност."
  Ивета Генова
  Маркетинг мениджър / Бългериън Пропърти Девелъпмънтс