Bulhonig

Уеб дизайн
Направете запитване за подобен уеб сайт
Bulhonig

Динамичен онлай магазин с пълен респонсив дизайн и специфичен административен панел.

https://www.progressfactory.bg/bulhonig/

Онлайн магазин:

Разработихме този немски проект с голяма взискателност към немския пазар и опциите за пазаруване онлайн Внедрихме немска система за разплащания (Klarna), опция за плащане с кредитни и дебитни карти и плащане през PayPal акаунт.

Bulhonig 2
Bulhonig 3

Креативност:

Създадохме цялата корпоративна идентичност за Bulhonig, като се постарахме върху всеки елемент. Успешно внедрихме цветовите комбинации и елементи в онлайн магазина им, като се постарахме да следваме всички зададени закономерности. Резултата надмина дори нашите очаквания.

Продуктов каталог:

Заснехме професионална продуктова фотография на първоначалните арикули, които добавихме в сайта. Създадохме лесно меню за категоризация и разглеждане на всеки продукт. Информация за продукта, район в който е произведен, количество и бързо добавяне в количката.

Bulhonig 4
Направете запитване за подобен уеб сайт
 • Качество

  "Имам удоволствието да работя с екип от истински специалисти. Лесна комуникация, адекватни предложения и перфектен финален продукт - така на кратко бих описал впечатленията си от екипа на Прогрес Фактори. От няколко години се доверяваме изцяло на предлаганите от тях услуги, което ни помогна значително в изграждането на един по-стабилен имидж на пазара. "
  Илия Диков
  Маркетинг Мениджър/ СТС Електроникс
 • Страхотен екип

  "Страхотен екип, бърза комуникация и невероятен краен резултат. Поздравление и благодарим за всичко!"
  Валентин Петров
  Управител / Ресторант Лиани
 • Лично отношение

  "Препоръчваме ги, защото винаги изпълняват поръчките на високо професионално ниво, старателно и в срок. Спечелиха ни с с лично отношение, отговорност и всеотдайност."
  Ивета Генова
  Маркетинг мениджър / Бългериън Пропърти Девелъпмънтс