Axonpay

Уеб дизайн
Направете запитване за подобен уеб сайт
Axonpay

Изработка на динамичен уеб сайт със система за управление на съдържанието (CMS)

http://www.axonpay.com/

Онлайн форма за попълване:

Онлайн форма за кандидатстване, която изпраща автоматично информацията до няколко посочени адреса от клиента. Формата съдържа 11 категории за попълване с различни подкатегории,(контакти, брой служители, годишни обороти, индустрия и др) както и система за предпазване от спам и намеси от нежелан външен софтуер.

Axonpay 2
Axonpay 3

Респонсив дизайн:

www.axonpay.com е напълно респонсив, което ще рече, че дизайна на страницата се променя и оптимизира максимално в зависимост от големината на устройството, което го отваря. За да можем да достигнем до всички потребители (телефони, таблети, лаптопи и др.) създаваме съдържанието на страницата в няколко главни резолюции – 8 на брой. Така всеки различен потребител вижда съдържанието по най-добрият възможен начин.

FAQ's страница:

Информативна страница с подбрани отговори на най-често задавани въпроси. На страницата всеки потребител може да получи информация за 14 отделни въпроса, което спестява много време за обаждания и поддръжка – както на клиента, така и на собственика на сайта.

Axonpay 4
Направете запитване за подобен уеб сайт
 • Качество

  "Имам удоволствието да работя с екип от истински специалисти. Лесна комуникация, адекватни предложения и перфектен финален продукт - така на кратко бих описал впечатленията си от екипа на Прогрес Фактори. От няколко години се доверяваме изцяло на предлаганите от тях услуги, което ни помогна значително в изграждането на един по-стабилен имидж на пазара. "
  Илия Диков
  Маркетинг Мениджър/ СТС Електроникс
 • Страхотен екип

  "Страхотен екип, бърза комуникация и невероятен краен резултат. Поздравление и благодарим за всичко!"
  Валентин Петров
  Управител / Ресторант Лиани
 • Лично отношение

  "Препоръчваме ги, защото винаги изпълняват поръчките на високо професионално ниво, старателно и в срок. Спечелиха ни с с лично отношение, отговорност и всеотдайност."
  Ивета Генова
  Маркетинг мениджър / Бългериън Пропърти Девелъпмънтс