Лиани

Едно от най-добрите места в София, ако търсите отлична кухня и чудесно място за децата ви.
 
Нашите приятели от Лиани ни радват със своето доверие, що се отнася до поддържане на имиджа им и създаване на рекламни материали. Като част от новата им корпоративна идентичност, която екипът ни създаде, ресторантското меню беше последният елемент, който завърши картината.
 
От изключително значение беше снимките в менюто да са реални и да показват основните ястия на заведението, затова добавихме и продуктова фотография за цялото меню.
 
Крайният продукт беше меню с много добър дизайн и още по-вкусни ястия, с дебели твърди корици с мукава и 300 гр. двустранно хромова хартия мат за вътрешните страници.
 
Печатни материали, Лиани - 1
Печатни материали, Лиани - 2
Печатни материали, Лиани - 3
Печатни материали, Лиани - 4

Подобни проекти

 • Качество

  "Имам удоволствието да работя с екип от истински специалисти. Лесна комуникация, адекватни предложения и перфектен финален продукт - така на кратко бих описал впечатленията си от екипа на Прогрес Фактори. От няколко години се доверяваме изцяло на предлаганите от тях услуги, което ни помогна значително в изграждането на един по-стабилен имидж на пазара. "
  Илия Диков
  Маркетинг Мениджър/ СТС Електроникс
 • Страхотен екип

  "Страхотен екип, бърза комуникация и невероятен краен резултат. Поздравление и благодарим за всичко!"
  Валентин Петров
  Управител / Ресторант Лиани
 • Лично отношение

  "Препоръчваме ги, защото винаги изпълняват поръчките на високо професионално ниво, старателно и в срок. Спечелиха ни с с лично отношение, отговорност и всеотдайност."
  Ивета Генова
  Маркетинг мениджър / Бългериън Пропърти Девелъпмънтс