SHEFF ENGINEERING

Строителна и инженерингова компания разположена в Москва, Русия. Компанията е реализирала успешно проекти по цял свят, като най-често извършва цялостно изграждане на фабрики за производство на хранителни продукти и търговия с оборудване.
 
Компанията се свърза с нас с желание да изработим новата им корпоративна идентичност. Търсеха изчистен и стилен дизайн, отговарящ на имиджа на компанията. Като основен елемент избрахме глобус, който изразява международната дейност на компанията.
 
Графичен дизайн, SHEFF ENGINEERING - 1
Графичен дизайн, SHEFF ENGINEERING - 2
Графичен дизайн, SHEFF ENGINEERING - 3
Графичен дизайн, SHEFF ENGINEERING - 4
 • Качество

  "Имам удоволствието да работя с екип от истински специалисти. Лесна комуникация, адекватни предложения и перфектен финален продукт - така на кратко бих описал впечатленията си от екипа на Прогрес Фактори. От няколко години се доверяваме изцяло на предлаганите от тях услуги, което ни помогна значително в изграждането на един по-стабилен имидж на пазара. "
  Илия Диков
  Маркетинг Мениджър/ СТС Електроникс
 • Страхотен екип

  "Страхотен екип, бърза комуникация и невероятен краен резултат. Поздравление и благодарим за всичко!"
  Валентин Петров
  Управител / Ресторант Лиани
 • Лично отношение

  "Препоръчваме ги, защото винаги изпълняват поръчките на високо професионално ниво, старателно и в срок. Спечелиха ни с с лично отношение, отговорност и всеотдайност."
  Ивета Генова
  Маркетинг мениджър / Бългериън Пропърти Девелъпмънтс