Bulhonig

Новосъздадената немска марка Bulhonig се свърза с нас, за да обсъдим изработката на корпоративния им уеб сайт и идентичност. След няколко виртуални срещи, в които обясниха своята бизнес идея, екипът им ни даде възможността да представим нашите виждания за подходяща визия на новия им бранд. След подробен анализ на акцентите на компанията, започнахме обсъждането на идеи и нахвърляхме първите скици на логото им. Като компания, търгуваща с качествен био мед, разработихме идея с пчелна пита, пчела и актуален шрифт, комбинирани по модерен и стилен начин. Така оправдахме гласуваното доверие.

Какви услуги предложихме:

Концепция
Печат
Фотография

Графичен дизайн, Bulhonig - 1
Графичен дизайн, Bulhonig - 2
Графичен дизайн, Bulhonig - 3
Графичен дизайн, Bulhonig - 4
 • Качество

  "Имам удоволствието да работя с екип от истински специалисти. Лесна комуникация, адекватни предложения и перфектен финален продукт - така на кратко бих описал впечатленията си от екипа на Прогрес Фактори. От няколко години се доверяваме изцяло на предлаганите от тях услуги, което ни помогна значително в изграждането на един по-стабилен имидж на пазара. "
  Илия Диков
  Маркетинг Мениджър/ СТС Електроникс
 • Страхотен екип

  "Страхотен екип, бърза комуникация и невероятен краен резултат. Поздравление и благодарим за всичко!"
  Валентин Петров
  Управител / Ресторант Лиани
 • Лично отношение

  "Препоръчваме ги, защото винаги изпълняват поръчките на високо професионално ниво, старателно и в срок. Спечелиха ни с с лично отношение, отговорност и всеотдайност."
  Ивета Генова
  Маркетинг мениджър / Бългериън Пропърти Девелъпмънтс