Портал за красота

Наши приятели се допитаха до професионалното ни мнение, като споделиха идея за създаването на Портал, който да помага на потребителите си да намират най-удобните места за козметични и спа процедури, фитнес и спорт. Приехме идеята сериозно и направихме анализ на пазара и конкуренцията. Попаднахме на няколко сайта с подобна идея, но всички бяха недоразвити и в лошо състояние. Така решихме да стартираме проекта и да видим какво ще се получи.
 
Агенцията ни пое контрол над всички маркетингови стратегии и концепции, изработка на корпоративна идентичност, изработка на специална платформа и постоянната й поддръжка. След няколко месеца тежка работа - www.portalzakrasota.com беше онлайн, помагайки на своите потребители да направят правилния избор.
 
 
Лого дизайн, уеб дизайн, офсетов и дигитален печат, имейл маркетинг, маркетинг консултации, поддръжка на социални мрежи и Google adwords са само част от отговорностите, които поехме към Портала.
 
Графичен дизайн, Портал за красота - 1
Графичен дизайн, Портал за красота - 2
Графичен дизайн, Портал за красота - 3
Графичен дизайн, Портал за красота - 4
 • Качество

  "Имам удоволствието да работя с екип от истински специалисти. Лесна комуникация, адекватни предложения и перфектен финален продукт - така на кратко бих описал впечатленията си от екипа на Прогрес Фактори. От няколко години се доверяваме изцяло на предлаганите от тях услуги, което ни помогна значително в изграждането на един по-стабилен имидж на пазара. "
  Илия Диков
  Маркетинг Мениджър/ СТС Електроникс
 • Страхотен екип

  "Страхотен екип, бърза комуникация и невероятен краен резултат. Поздравление и благодарим за всичко!"
  Валентин Петров
  Управител / Ресторант Лиани
 • Лично отношение

  "Препоръчваме ги, защото винаги изпълняват поръчките на високо професионално ниво, старателно и в срок. Спечелиха ни с с лично отношение, отговорност и всеотдайност."
  Ивета Генова
  Маркетинг мениджър / Бългериън Пропърти Девелъпмънтс