Raicommerce Construction JSC

Изработка на каталог (бюлетин)

Разработихме дизайн на корпоративен бюлетин за една от най-големите компании във водния сектор. Стриктно спазихме всички корпоративни зависимости - вид и големина на шрифтове, цветови комбинации, лого, снимков материал и др.

Създадохме визиите на два езика в общ обем от 68 страници. За да успеем да комбинираме двете езикови форми в едно издание, използвахме “огледален” дизайн на съдържанието.

След одобрението на визията, се погрижихме и за предпечатната подготовка на бюлетина, а после и за печата на изданието. Крайният резултат беше на високо ниво и остави клиентите ни доволни.
Печатни материали, Raicommerce Construction JSC - 1
Печатни материали, Raicommerce Construction JSC - 2
Печатни материали, Raicommerce Construction JSC - 3
Печатни материали, Raicommerce Construction JSC - 4
 • Качество

  "Имам удоволствието да работя с екип от истински специалисти. Лесна комуникация, адекватни предложения и перфектен финален продукт - така на кратко бих описал впечатленията си от екипа на Прогрес Фактори. От няколко години се доверяваме изцяло на предлаганите от тях услуги, което ни помогна значително в изграждането на един по-стабилен имидж на пазара. "
  Илия Диков
  Маркетинг Мениджър/ СТС Електроникс
 • Страхотен екип

  "Страхотен екип, бърза комуникация и невероятен краен резултат. Поздравление и благодарим за всичко!"
  Валентин Петров
  Управител / Ресторант Лиани
 • Лично отношение

  "Препоръчваме ги, защото винаги изпълняват поръчките на високо професионално ниво, старателно и в срок. Спечелиха ни с с лично отношение, отговорност и всеотдайност."
  Ивета Генова
  Маркетинг мениджър / Бългериън Пропърти Девелъпмънтс