Easy Cleaning

Easy Cleaning е английска компания, развиваща дейността си на територията на гр. Лондон. Свързахме се с тях, като предложихме различни оферти за съвместна работа - графични изработки, уеб изработки и печат. Конкурентните ни цени и добрата работа, която вършим, ги спечелиха на наша страна, като така се роди и този малък проект - рекламни флаери.
 
Цените ни бяха толкова добри, че те решиха да се доверят на нас и за напечатването на флаерите и изпращането им посредством услугите на DHL. Една добре свършена работа и много спестени пари.
 
Размера на флаерите е А5 с двустранен печат на 170 гр. двустранно хромова хартия - мат.
 
Печатни материали, Easy Cleaning - 1
Печатни материали, Easy Cleaning - 2
Печатни материали, Easy Cleaning - 3
Печатни материали, Easy Cleaning - 4
 • Качество

  "Имам удоволствието да работя с екип от истински специалисти. Лесна комуникация, адекватни предложения и перфектен финален продукт - така на кратко бих описал впечатленията си от екипа на Прогрес Фактори. От няколко години се доверяваме изцяло на предлаганите от тях услуги, което ни помогна значително в изграждането на един по-стабилен имидж на пазара. "
  Илия Диков
  Маркетинг Мениджър/ СТС Електроникс
 • Страхотен екип

  "Страхотен екип, бърза комуникация и невероятен краен резултат. Поздравление и благодарим за всичко!"
  Валентин Петров
  Управител / Ресторант Лиани
 • Лично отношение

  "Препоръчваме ги, защото винаги изпълняват поръчките на високо професионално ниво, старателно и в срок. Спечелиха ни с с лично отношение, отговорност и всеотдайност."
  Ивета Генова
  Маркетинг мениджър / Бългериън Пропърти Девелъпмънтс