SHEFF ENGINEERING

Строителна и инженерингова компания, разположена в Москва, Русия. Компанията е реализирала успешно проекти по цял свят, като най-често извършва цялостно изграждане на фабрики за производство на хранителни продукти и търговия с оборудване.
 
Компанията се свърза с нас с желание да изработим корпоративни брошури за предстоящо голямо изложение в Москва. Предпочитанията им бяха за много изчистен и стилен продукт, отговарящ на имиджа на компанията. Резултатът беше елегантни и висококачествени брошури, удовлетворяващи всички очаквания на клиента.
 
Брошурите бяха изработени в размер А4, хоризонтална концепция с две гънки, 250 гр. двустранно хромова хартия - мат и частичен УВ лак на предна корица, подчертаващ главни елементи.
 
Печатни материали, SHEFF ENGINEERING - 1
Печатни материали, SHEFF ENGINEERING - 2
Печатни материали, SHEFF ENGINEERING - 3
Печатни материали, SHEFF ENGINEERING - 4
 • Качество

  "Имам удоволствието да работя с екип от истински специалисти. Лесна комуникация, адекватни предложения и перфектен финален продукт - така на кратко бих описал впечатленията си от екипа на Прогрес Фактори. От няколко години се доверяваме изцяло на предлаганите от тях услуги, което ни помогна значително в изграждането на един по-стабилен имидж на пазара. "
  Илия Диков
  Маркетинг Мениджър/ СТС Електроникс
 • Страхотен екип

  "Страхотен екип, бърза комуникация и невероятен краен резултат. Поздравление и благодарим за всичко!"
  Валентин Петров
  Управител / Ресторант Лиани
 • Лично отношение

  "Препоръчваме ги, защото винаги изпълняват поръчките на високо професионално ниво, старателно и в срок. Спечелиха ни с с лично отношение, отговорност и всеотдайност."
  Ивета Генова
  Маркетинг мениджър / Бългериън Пропърти Девелъпмънтс